BLOG NILLUX

Interviu cu Georgiana Solomon, Ambasador Nillux

Jan 20, 2021

Interviu cu Georgiana Solomon, Ambasador Nillux

Pe blogul nostru vă așteaptă un nou interviu cu unul dintre ambasadorii Nillux, de data aceasta cu Georgiana Solomon.

Georgiana este cu adevărat pasionată de domeniul unghiilor tehnice, fapt ce a determinat-o să devină și trainer. Deși pare o activitate ușoară la început, de fapt, lucrurile stau cu totul diferit, ea fiind de părere că doar prin muncă și perfecționare continuă poți excela.

Vă dorim lectură plăcută și așteptăm impresiile și poveștile voastre în comentarii! ♥️

Cine ești? Autobiografia în câteva cuvinte

Sunt Georgiana Solomon, am 31 de ani, sunt din Pitești. Iubesc perfecțiunea și calitatea în orice fac și sunt cel mai mare critic al meu.

Georgiana Solomon Ambasador Nillux

Cine a fost Georgiana înainte de a deveni stilist-protezist?

Tehnician de calitate, timp de 13 ani. Am lucrat la o firmă în industria automotive, deci ceva ce nu avea legătură cu domeniul. Am făcut tot ce se putea face.

De ce ai început să activezi în domeniul unghiilor?

Eram la 500 de km de tehnicianul meu și nu avea cine să îmi facă unghiile. Am zis cât de greu poate să fie? M-am dus în Lidl și mi-am cumpărat un set de manichiură. Ce credeți? Nu funcționa lampa, așa că l-am returnat. Abia apoi am început să cumpăr de pe alte site-uri produse mai calitative decât ce cumpărasem deja.

Cum ți-ai dat seama că asta este ceea ce îți dorești să faci?

După primul curs de baza făcut în Arad la școala cu care am ajuns să și colaborez ulterior o perioadă.

Ai fost susținută sau ai luptat contra curentului?

La început a fost așa o „prosteală”, cum cred că e la toată lumea, de altfel. Cei de lângă mine m-au susținut, nu prea aveau un cuvânt de spus.

Cum ai început - care au fost primii pași spre țelul tău?

După primul curs de bază, am făcut mai multe cursuri de perfecționare și abia apoi am început să colaborez cu Școala de formare profesională cu care am făcut cursul de bază.

Ai simțit vreo secundă că e greu și că vrei să renunți?

Sincer, nu. Greu a fost de mai multe ori. Când era mai bine se întâmpla ceva și devenea din nou greu. Dar nu am simțit nicio clipă că vreau să renunț.

Ce te-a făcut să mergi mai departe?

Confortul meu fizic, psihic, financiar și faptul că este un domeniu antrenant și nu simt că mă plictisesc și mă plafonez.

Ce sfaturi ai pentru persoanele care întâmpină dificultăți în activitatea lor și vor să renunțe?

Să ia o pauză de 2-3 zile ca să își dea seama dacă le lipsește ceva sau nu. Dacă nu le lipsește, înseamnă că nu e cu adevărat ceea ce își doresc.

Cum arată o zi din viața ta de tehnician?

Mă trezesc dimineață la 6-7, o oră-două beau cafeaua, mă trezesc... 🤣 îmi fac rutina și în funcție de programările pe care le am sau nu, îmi rezerv ziua în funcție ce am de făcut. Imi planific totul cu o seară înainte în așa fel încât să mă pot ocupa și de familie.

Cum sunt clientele? Ai cliente dificile?

Dificile nu. Am avut parte de persoane pe sufletul meu, persoane ca mine. Cum sunt eu, relaxate.

Într-adevăr, am avut și persoane care au venit o singură dată și nu au mai venit după, doar pentru simplul fapt că, probabil, nu eram pe aceeași lungime de undă și nu rezonam.

Georgiana Solomon Cursuri Unghii Pitesti
© Georgiana Solomon Nail Instructor


Ce faci atunci când o clientă consideră că știe mai multe din punct de vedere tehnic despre manichiură și unghii decât tine?

Îi explic tehnic vorbind ceea ce e corect și dacă nu acceptă părerea mea o îndrum să facă un curs și să își facă singură unghiile.

Cum faci să menții clientele și ce faci să atragi cliente noi?

Să le mențin nu fac nimic, pur și simplu îmi fac treaba. Și felul meu de a fi, probabil, își spune cuvântul. Femeile continuă să vină și pentru munca pe care o depun și calitatea lucrărilor. Niciodată nu am știut cu adevărat cum să le atrag, postez tot timpul ce lucrez. Cred că de fapt, cea mai bună reclamă e recomandarea.

Cum îți calculezi prețurile?

Am încercat să am un preț acceptabil, nici prea mic, nici prea ridicat. În funcție de perfecționarea mea și ce știu eu să fac, de locul în care îmi desfășor activitatea, confort etc.

Ți-ai crescut prețurile? Dacă da, de ce?

Da, am considerat că nu mă pot compara cu cineva la început sau cu cineva care nu investește în el și rămâne plafonat. În general, mărești prețurile atunci când oferi ceva mai mult decât făceai înainte: un curs, un spațiu mai bun, confort, produse de calitate etc.

Cum dorești să te dezvolți și să evoluezi în viitor?

Să îmi fac academia mea, care e visul meu de 2 ani de zile. Vreau să creștem mai mult împreună și să îmi continui perfecționarea profesională în așa fel încât să ofer clienților și cursanților cea mai bună versiune a mea.

Consideri că ai fi putut lua decizii mai bine în ceea ce privește activitatea ta în domeniul unghiilor? Cum ai reparat anumite „greșeli”?

Da, îmi place să risc și nu regret nimic din ceea ce am făcut până acum. Dacă iese, e bine, dacă nu, învățăm din greșeli. Adică merită să încerci să vezi cum e, decât să zici după „ce s-ar fi întâmplat dacă”. Sunt o persoană comodă, dar în același timp îmi urmăresc scopul și lupt pentru el indiferent de obstacole.

Ce sfaturi le-ai da tehnicienilor aflați la început de drum?

Să urmeze cât mai multe cursuri, să asimileze cât mai multă informație, să muncească și să învețe constant. Peste noapte nu se întâmplă nimic și trebuie să muncești. Fără muncă nu există succes!

Urmărește activitatea Georgianei și contacteaz-o pentru cursuri pe:

Facebook
Instagram
TikTok 

Cunoaște-i și pe restul Ambasadorilor noștri! ⭐

Interviu cu Anabella Mieiloiu, Ambasador Nillux

Interviu cu Miruna Sârbu, Ambasador Nillux

Interviu cu Elena Florea, Ambasador Nillux

Interviu cu Elena Roșca, Ambasador Nillux

CITEȘTE ȘI: Anatomia Unghiei Naturale

    Tag-uri

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.