Transport Gratuit la orice comandă în perioada 30 Nov - 1 Dec

Cum recunoști o freză originală Marathon, marca SAEYANG (Fabricată în Coreea)

November 17 2021

Cum recunoști o freză originală Marathon, marca SAEYANG (Fabricată în Coreea)
Cum recunoști o freză originală Marathon, marca SAEYANG (Fabricată în Coreea)

Pentru că îți dorești un aparat de calitate care să reziste în timp, probabil că te gândești să-ți achiziționezi o freză originală Marathon.

Cu toate acestea, dacă te afli la început de drum, probabil că te confrunți cu următoarea dilemă:

Cum deosebesc o freză originală Marathon de una contrafăcută?

La prima vedere, varianta originală și cea fake pot sa pară identice pentru necunoscători, însă, de fapt, sunt multe semne distinctive care fac distincția clară între cele două.

 

Așadar, ca să eviți să pici într-o capcană, în continuare îți prezentăm toate detaliile la care trebuie să fii atent atunci când vrei să îți achiziționezi o freză electrică originală Marathon. 

ATENȚIE!

Modelul Marathon Champion 3 este unul dintre cele mai populare freze electrice replicate de numeroși producători din China și comercializate de o multitudine de magazine de profil (adesea cu mențiunea că ar fi originale, deși adevărul este altul).

În acest articol, cu toate că analizăm modelul original Marathon Champion 3, trebuie să știi că anumite componente, precum suportul pentru mandrină, marcajele incluse pe cablul unității centrale sau cutia aparatului, vor arăta identic pentru orice model de freză electrică Marathon Saeyang.

Așadar, iată aspectele cele mai importante pe care trebuie să le ai în vedere despre frezele originale Marathon:

 • Pilele electrice originale Marathon sunt fabricate exclusiv în Coreea, de producătorul SAEYANG.
 • Pe spatele unității centrale, pe lângă specificațiile tehnice, întotdeauna va fi atașată o etichetă care conține:
  • seria aparatului
  • numele mărcii SAEYANG
  • marcajul CE
  • adresa producătorului
  • website-ul producătorului
  • inscripția “MADE IN KOREA
  • specificațiile tehnice.

    Diferenta eticheta Marathon Champion 3 originala si fake

   • Pe mandrină vei regăsi inscripția CE alături de modelul mandrinei (în cazul de față, SDE-SH 20N) seria acesteia și specificațiile tehnice. De asemenea, fii atent și la metalul din care este confecționată mandrina fake - acesta este mai lucios față de cel original, cu o tentă a culorii spre argintiu deschis.
   • Cutia originală trebuie să arate ca în imaginea de mai jos, partea dreaptă:
   • Pe cutia mandrinei va fi inscripționat și “www.saeyang.com”, alături de inscripția CE.
   • Pe cablul de alimentare a unității centrale va fi inscripționată marca HYUNDAI, iar pe ștecher BO SUNG. De asemenea, la varianta originală vei regăsi o etichetă prin care îți sunt prezentate anumite măsuri de siguranță, care la modelul vechi nu există.

   • Suportul de masa al mandrinei NU va fi niciodată din plastic la o freză originală Marathon, ci dintr-un material flexibil, cauciucat, special creat pentru ca mandrina să nu se deterioreze. 
   • Totodată, îți vei putea da seama și după prețul mult mai scăzut în cazul frezelor contrafăcute (comparativ cu modelele originale de pe piață). 

   Cu puțină atenție, vei fi capabil să faci cu ușurință distincția între frezele originale Marathon și cele fake. Pe site-ul Nillux poți achiziționa cu încredere freze electrice originale Marathon, marca SAEYANG.

   De asemenea, la noi găsești și capete de freză rusești, recunoscute de profesioniștii din întreaga lume pentru calitatea și rezistența lor. 

   Iată și ce spun clienții Nillux despre produsele noastre❣️

   Pentru orice întrebări, suntem aici să îți răspundem! 💌

   Cum ți s-au părut aceste informații ? 💕

   Ai achiziționat vreodată o freză electrică contrafăcută fără să îți dai seama? 😅

   Lasă-ne un comentariu în secțiunea de mai jos! 📩 👇

   2 comentarii

   • Dana: January 03, 2022
    Author's avatar image

    Din pacate , da! Neavand experienta si pt ca mi s a recomandat sa cumpar de pe site uri de stomatologie , am achizitionat o freza btmarathon … fake si probl ca am luat o la 700 lei … invatatura de minte

   • Seceleanu Iuliana : May 10, 2021
    Author's avatar image

    Bună, din fericire nu am achiziționat o freza contrafăcuta, dar acest articol ma ajutat sa înțeleg diferențele și sa ma conving ca cea pe care am achiziționat-o este originală, cred ca ajuta enorm acest articol mai ales pentru cei la început de drum ☺️

   Lasă un comentariu

   Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare